• Elisa Capdevila acaba a Gandia el mural dedicat a la infància

  Notícies Cultura | la Safor | 16/06/2020 18:50
  À Punt NTC
  El mural, ubicat al jardí de la Casa de Cultura de la capital de la Safor, ocupa un espai de 18 x 7 metres

  El mural, ubicat al jardí de la Casa de Cultura de la capital de la Safor, ocupa un espai de 18 x 7 metres / Ajuntament de Gandia

  La jove artista urbana de Barcelona Elisa Capdevila ha finalitzat el mural de gran format en què ha treballat durant 11 dies, de manera intermitent a causa del coronavirus. Estava encarregat des d'abans de la pandèmia i parla de la infantesa. La més feliç i la més dura alhora.

  Capdevila, amb formació autodidacta i després a l'Acadèmia d’Art de Barcelona i Florència, ha agraït l’Ajuntament de Gandia i al Serpis Urban Art Project la invitació. Sobre l’obra, ha destacat la pintura realista que la caracteritza i que en el cas d'aquest mural representa la infància, i com una mateixa situació pot ser viscuda de forma diferent. Ho representa a través d’una imatge d’un xiquet bufant espelmes d’aniversari. La barcelonina considera que sempre es representa la infància relacionada amb la felicitat, per això ha pintat una mateixa imatge des de dues perspectives, una amb colors més freds i una altra amb de més càlids.