• Forta aposta del Teatre Escalante per les produccions pròpies en la pròxima temporada

  Notícies Cultura | l’ Horta | 11/07/2018 17:15
  À Punt NTC
  Les propostes es distribuiran per diferents sales de la ciutat

  Les propostes es distribuiran per diferents sales de la ciutat.

  La temporada 2018-2019 del Teatre Escalante ve marcada per un decidit suport a les produccions pròpies, tant pel que fa a l'aspecte pressupostari com a l'artístic. Constarà de tres espectacles de nova creació.

  Sense un edifici que es convertisca en seu definitiva del Centre d'Arts Escèniques de la Diputació de València, les propostes es distribuiran per diferents sales de la ciutat. En aquesta ocasió, en seran cinc: el Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts, la Sala Russafa, el Carme Teatre, la Sala Matilde Salvador i el Teatre Rialto.
  D'altra banda, para una especial atenció a la internacionalització de la programació. En els pròxims mesos hi haurà propostes procedents d'Itàlia, Bèlgica, els Països Baixos i Portugal amb la voluntat d'obrir fronteres i de materialitzar l'intercanvi entre els països europeus i el públic local.

  “Els valencians hem patit els efectes d'una certa endogàmia en l'àmbit de les arts escèniques durant molts anys i calia trencar aqueixa tendència també en el teatre infantil”, argumenta el director del Teatre Escalante, Josep Policarpo, el qual assegura que es tracta de “companyies imprescindibles en l'àmbit del vell continent del teatre per a la infància”.

  La producció amb segell propi més costosa, no solament de la present programació sinó de totes les dirigides per Josep Policarpo, és  Yolo, un cant a la vida a través del circ. Acrobàcies, malabars, tècniques aèries i humor per als ulls del més xicotets. 

  Desde l'1 d'octubre fins al 23 de maig del 2019, la ciutat s’ompli de cultura, màgia visual i, sobretot, art.