• Graners de Creació presenta els artistes seleccionats per a les residències 2021

  | 30/07/2020 00:00

  Graners de Creació 2019-2022 és un projecte a llarg termini (4 anys) que dona una perspectiva de conjunt dels projectes

  Graners de Creació ha presentat els creadors seleccionats com a residents de la convocatòria del 2021 al Centre del Carme de València.

  El temps de confinament pel Covid ha servit a l'equip de Graners per a reflexionar sobre el treball realitzat i projectar un futur de confiança per als creadors valencians.

  El suport de la Direcció General de Patrimoni a través del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i del Centre del Carme ha sigut decisiu per a donar estabilitat i seguretat al projecte i a tots els artistes, ja que poden treballar amb una perspectiva de dos anys. Això suposa una tranquil·litat per a desenvolupar el seu treball creatiu dins de Graners.

  La selecció (i les sales i festivals que els acullen) per al 2021 ha sigut la següent: Fil d'Arena i Hongaresa Teatre (sales Espacio Inestable i La Rambleta), Miss Panamá (La Mutant), Alarcón & Cornelles (Sala Off), Irene Cortina (Festival Circuit Bucles, espai BenAmil i Teatro Círculo), Onírica Mecánica (Festival 10 Sentits, La Rambleta), La República del Lápiz (Teatre El Musical), La Lola Boreal (Salas Off i Espacio Inestable) i La SubTerránea (Sala Russafa). S'hi afegiran tres creadors més, que faran la seua residència en Migrats Circ, Migrats Dansa i el Festival Russafa Escènica al llarg del 2021.

  Enguany hi ha també dos importants novetats: l'acompanyament artístic i l'assessorament tècnic.

  Graners farà un esfor&#