• La Banda Municipal de Castelló homenatja les víctimes de la Covid-19 i els serveis essencials

  Notícies Cultura | la Plana Alta | 12/09/2020 09:19
  À Punt NTC
  La Banda Municipal de Castelló durant un concert

  La Banda Municipal de Castelló durant un concert / Banda Municipal de Castelló

  La Regidoria de Cultura de Castelló ha organitzat un concert homenatge a Castelló a les víctimes de la Covid-19 i als professionals dels serveis essencials que durà a terme la Banda Municipal de Castelló.

  El programa del concert serà "delicat, profund i íntim, a través d'idees de reconeixement, dol i esperança", com ha explicat el director de la banda Marcel Ortega. La formació musical interpretarà el Fanfare for the Common Man, d'Aaron Copland; el tema Sea of Wisdom, de Daisuke Shimizu, i Adagio, de Samuel Barber, en la transcripció de Calvin Cluster.

  Cultura disposarà cadires per a assistir al concert, però l'aforament de l'espectacle estarà limitat i hi haurà control d'accessos, amb entrada per rigorós orde d'arribada. Per això l'obertura de portes tindrà lloc trenta minuts abans de l'inici del concert, és a dir, a les 19:30 hores. Serà obligatori l'ús de la de mascareta, l'aplicació de gel hidroalcohòlic en accedir-hi i el manteniment de les distàncies marcades entre cadires –de mínim 1,5 metres–, a més de seguir les indicacions del personal de control.

  La Banda Municipal de Castelló ja va acompanyar el públic castellonenc durant els mesos d'estat d'alarma amb la iniciativa La Banda a Casa. Gràcies a aquest projecte, la formació va oferir diversos tutorials i demostracions musicals i van interpretar peces conjuntes, com el tradicional Rotllo i canya o el pasdoble Castellonera.