• Real Jazz, el millor jazz valencià arriba a Vila-real

  Notícies Cultura | la Plana Baixa | 10/09/2019 18:35
  À Punt NTC

  Presentació del festival Real Jazz

  El millor jazz amb denominació d'origen es torna a donar cita a Vila-real, del 19 al 22 de setembre, al Casino de Vila-real (Plana Baixa). La quarta edició del festival ha apostat per ampliar la programació a quatre dies i més concerts. Seran huit concerts i dues jam sessions, amb artistes com Chema Peñalver, JPMB Trio, Ales Cesarini & Payoh Soul Rebel, Viktorija Pilatovic, Albert Sanz Trio i Roxanne Arnal. El concert d'inauguració estarà a càrrec del clarinetista castellonenc Chema Peñalver, que presentarà el nou treball Sophisticated clarinet.

  La regidora de Cultura, Rosario Royo, ha presentat el festival junt amb el director artístic, Vicent Colonques, i Borja Flors, cap del Servei de Programes d'À Punt, mitjà col·laborador del festival. La regidora ha destacat que "la ciutat de Vila-real aspira a continuar sent referent de la cultura amb l'aposta per la cultura i la música, i una mostra és l'aposta pel festival". 

  El director artístic, Vicent Colonques, ha desgranat la programació d'aquesta quarta edició, que està dedicada a la cantant Celia Mur, que ha faltat fa poc, i que va participar en el festival l'any passat. Colonques ha destacat com a element diferenciador el jazz amb “denominació d'origen”, ja que la gran majoria de músics que formen part de l'elenc del festival són músics valencians o músics internacionals molt vinculats a la Comunitat.