• Un estudiant de l'UJI guanya a Londres el Sony World Photography Awards

  Notícies Cultura | 18/04/2019 17:15
  À Punt NTC
  Sergi Villanueva (dreta) i José Aguilar, professor de fotografia de la Universitat Jaume I

  Sergi Villanueva (dreta) i José Aguilar, professor de fotografia de la Universitat Jaume I / UJI

  Sergi Villanueva Miñana, estudiant de tercer curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I (UJI), ha guanyat aquest dijous a Londres el premi de fotografia Sony World Photography Awards en l'apartat reservat als estudiants. A més del reconeixement, Villanueva s'emporta equipament Sony per a la seua universitat valorat en 30.000 euros, i ja va rebre una càmera per arribar a la final. 

  Els Sony World Photography Awards han premiat el seu treball titulat La Terreta, en què descriu l'orgull per la terra a què pertany. "He intentat capturar la quotidianitat de la vida al voltant dels tarongers, essència de la meua terra que manté viu el sentiment de pertinença", destaca Sergi Villanueva.

  Aquests premis són un dels esdeveniments més importants en el calendari mundial de fotografia. Se celebren anualment i promouen la millor fotografia contemporània de l'any. Juntament amb Sergi Villanueva van ser seleccionats per a la final estudiants de Malàisia, Bangladesh, Sud-àfrica, Nova Zelanda, els EUA, Canadà, l'Argentina, Dinamarca i el Regne Unit.