• Continua la incertesa per la celebració del Marenostrum

  Notícies Societat | 12/07/2019 09:13
  À Punt NTC

  Quan falten menys de 24 hores per al festival Marenostrum, continua la incertesa per la celebració a Pinedo (València) davant de la negativa de la Conselleria de Medi Ambient. 

  L’organització desafia la Generalitat i assegura que el festival començarà aquest divendres, a les 19:00 hores, com està programat. El portaveu del festival, Manuel Martínez, ha afirmat a la ràdio d’À Punt Mèdia que “el festival continua avant i es complirà amb tota la legalitat”. 

  La Unió de Consumidors reclama solucions

  La Unió de Persones Consumidores a Comunitat Valenciana (UCCV) ha reclamat “major agilitat i eficàcia” a les administracions implicades i ha instat que no es permeta vendre entrades d'actes que no compleixen els permisos i les llicències necessàries. A més, ha proposat que s’establisca un lloc fix per a aquest tipus d’actes.

  En declaracions a Les notícies del matí, el secretari general, Vicente Inglada, ha assegurat que els principals afectats per la incertesa són els consumidors i ha demanat un canvi legislatiu per a evitar la desprotecció i la vulneració dels seus drets.