• Foment confirma que l'1 de gener alliberarà l'AP-7 entre Alacant i Tarragona

  Notícies Societat | la Marina Alta | 10/07/2019 18:50
  À Punt NTC
  El conseller d'Obres Públiques, Arcadi España, i el secretari d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Julián López

  El conseller d'Obres Públiques, Arcadi España, i el secretari d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Julián López / Europa Press

  El Ministeri de Foment manté el pla de liberalitzar l'AP-7 entre el peatge de Sant Joan d'Alacant i Tarragona l'1 de gener de 2020. Així ho ha confirmat el secretari general d'Infraestructures del Ministeri, Julián López, després d'una reunió amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Arcadi España.

  López ha explicat que la fi de la concessió, el primer de gener, suposarà la fi del peatge i que ara mateix el Ministeri vol licitar un estudi sobre fluxos de vehicles per a conéixer les necessitats de la via als diferents trams quan es produirà la liberalització. Els tècnics estimen que augmentarà la intensitat mitjana diària de vehicles pesats, cosa que obligarà a "un reforç del ferm" per a dotar-lo d'una "major consistència".

  En paral·lel el Ministeri ha iniciat diferent obres en un tram de Tarragona per a permetre la liberalització segons "els terminis previstos".