• Foment licita la conservació de part de l'AP-7 per 41 milions

  Notícies Economia | 07/11/2019 22:54
  À Punt NTC

  El Ministeri de Foment ha licitat un contracte per a operacions de conservació i explotació de diversos trams de l'AP-7 a la Comunitat Valenciana per valor de més de 41,1 milions d'euros.

  A Alacant es faran diverses actuacions per valor de 13,78 milions d'euros. En el cas de València, se'n faran per un total d'11,88 milions. I a Castelló, per un total de 15,49 milions.

  Els contractes de serveis per a executar operacions de conservació i explotació a la Xarxa de Carreteres de l'Estat tenen l'objectiu de fer els treballs de serveis de comunicacions, serveis de vigilància, atenció a accidents, manteniment dels elements de la carretera, manteniment sistemàtic de les instal·lacions de subministrament d'energia elèctrica, enllumenat, senyalització variable i semaforització.

  A més, s'inclouen les labors d'establiment d'inventaris i reconeixements d'estat, agenda d'informació d'estat i funcionament de la carretera, programació, coordinació, seguiment i informació de l'execució dels treballs, actuacions de suport a l'explotació, estudis d'accidentalitat i informes de seguretat viària.

  Així mateix, es faran els treballs de desbrossament, fresatge i reposició del ferm, neteja de cunetes i, en general, totes les labors de conservació ordinària de les vies.