• Ford Almussafes para la producció fins al 8 de març

  Notícies Economia | 01/03/2021 12:15
  À Punt NTC
  Imatge d'arxiu de Ford Almussafes

  Imatge d'arxiu de Ford Almussafes

  Ford Almussafes para la producció des d'aquest dilluns 1 fins al 8 de març, després de reestructurar el calendari d’aplicació de l'expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO). Durant aquestes dates concretes han acordat aturar les plantes de fabricació de vehicles i de motors dins de l'ERTO de 14 dies vigent fins a l'1 d'abril.

  L’objectiu d’aquesta mesura és ajustar la capacitat de fabricació dels vehicles a la disponibilitat dels components, a causa de la crisi de la Covid-19 i les seues conseqüències en la cadena de subministrament i de components.

  Segons l’empresa, l'evolució de la crisi de la Covid-19 ha obligat a modificar les dates inicialment acordades, previstes inicialment per als dies 18, 22 i 26 de març, que ara passen al 3, 4 i 5 de març.

  Excepte alguns dies de gener, la planta no ha arribat a la producció de 1.640 unitats pràcticament cap dia d’enguany. Ha passat un any des de la paralització total de la factoria per l'estat d'alarma declarat pel govern i, segons lamenta el president del comité d'empresa, Carlos Faubel (UGT), "no ha millorat molt la foto".