• Francesc Colomer: “Llevat de neu, ací es pot fer de tot en clau d’oci i felicitat”

  Notícies Economia | 22/01/2019 10:42
  Lorena Hernández

  Francesc Colomer en 'À Punt Notícies matí'

  “La desestacionalització és un fet a la Comunitat Valenciana”. Afirmació sense vacil·lacions del secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat, Francesc Colomer. En declaracions a À Punt Notícies matí, Colomer ha assenyalat que un dels grans reptes del sector és buscar turisme de qualitat que es prolongue  durant tot l’any, amb una oferta que, segons ha indicat, no li falta al nostre territori. “Llevat de neu, ací es pot fer de tot en clau d’oci i felicitat”, ha assegurat Colomer. 

  Colomer ha fet en l'avantsala de Fitur una radiografia del turisme valencià, que continua tenint com a públic principal el britànic, fet que segons ell, no perilla amb el Brexit. “El mercat britànic manté una relació d’empatia i estima amb la nostra terra; aquesta és la base més enllà d’acords polítics”, ha afirmat el secretari autonòmic. També ha parlat del concepte d’”intel·ligència turística”, per a transformar el sector “en clau d’innovació”. “El turisme de hui és tecnològic; el públic pren decisions des del telèfon intel·ligent”.


  Vols de Castelló a Madrid

  Francesc Colomer ha anunciat que es treballa perquè hi haja vols entre Castelló i Madrid, una gestió que, segons ha apuntat, es porta “a bon ritme”, però que a pesar d’això no donarà els seus fruits abans de l’estiu. Així mateix, ha assegurat que la Generalitat treballa per a ampliar el nombre de línies aèries que operen des de l’aeroport de Castelló per a reubicar aquesta infraestructura “en l’interés general”. Sobre l’aniversari de l’AVE Castelló Madrid, Colomer ha comentat que “millorar les connexions sempre és bo; l’essència del turisme és la mobilitat”.