• La multinacional Costco obrirà una gran superfície a Paterna i crearà 250 llocs de treball

  Notícies Economia | 24/09/2020 10:07
  À Punt NTC
  Entrada a un dels supermercarts Costco dels Estats Units

  Entrada a un dels supermercarts Costco dels Estats Units

  La multinacional nord-americana Costco preveu obrir una gran superfície comercial de 15.000 m² a Paterna (Horta Nord) i crear 250 llocs de treball. Segons fonts empresarials i municipals, la firma de gran distribució s'instal·larà en una parcel·la d'uns 34.000 m² en un termini de tres o quatre anys i amb una inversió estimada de 100 milions d'euros. Costco és el segon major grup estatunidenc d'hipermercats, per darrere de Walmart.

  Serà la primera botiga de la multinacional a la Comunitat Valenciana, segons informen fonts de la seua col·laboradora Quick Expansión, que ha canalitzat les negociacions per a l'adquisició dels terrenys.

  Quick Expansión iniciarà en breu el projecte d'incorporació d'operadors del sector terciari, per a completar l'oferta en la parcel·la d'enfront, amb un sostre edificable de 30.000 m².

  La quarta botiga a Espanya


  La nova botiga de la multinacional estatunidenca, la quarta a Espanya, s'implantarà a la zona comercial existent entre la Creu de Gràcia-Campolivar i la CV-35, se situarà sobre una superfície d'uns 33.600 m², amb una superfície construïda de 15.000 m² i disposarà a més de 750 places d'aparcament per als clients.

  El fet que Costco haja triat Paterna per a seguir l'expansió a Espanya respon a l'estratègica situació geogràfica de la ciutat, a les seues excel·lents connexions i a l'enorme potencial econòmic, innovador i empresarial del municipi, han indicat fonts municipals.

  "L'aterratge de Costco a Paterna se suma a l'arribada d'altres grans companyies com Amazon i Zumex, i demostra que Paterna és terra d'oportunitats de negoci i ciutat d'empreses", han recalcat des de l'Ajuntament.

  Costco Paterna s'uneix a les botigues que la cadena nord-americana té a Getafe (2016), Sevilla (2014) i Las Rozas (2020) i que compten ja amb més de 65.000 socis a Espanya.