• L'aeroport de Castelló assoleix un nou rècord de passatgers amb 18.788

  Notícies Economia | la Plana Alta | 04/09/2019 14:30
  À Punt NTC
  L'aeroport de Castelló està entre les poblacions de Benlloc i Vilanova d'Alcolea

  L'aeroport de Castelló està situat entre les poblacions de Benlloc i Vilanova d'Alcolea / À Punt NTC

  L'aeroport de Castelló ha tancat el mes d'agost amb 18.788 passatgeres i passatgers. Es tracta del registre mensual més elevat des que es va iniciar l'activitat aeronàutica l'any 2015. La infraestructura ubicada entre les poblacions de Benlloc i Vilanova d'Alcolea, a uns vint minuts de la capital de la Plana, també hi ha comptabilitzat 836 moviments d'aeronaus. 

  El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat que aquestes xifres corroboren que l'actual temporada estival és la millor de l'aeroport de Castelló des de l'obertura al trànsit aeri, en termes d'activitat. 

  L'aeròdrom va posar en marxa un pla de posicionament en alguns mercats turístics internacionals amb la intenció d'incrementar l'activitat. També va diversificar l'activitat, per exemple amb la implantació de dues escoles de pilots i d'una empresa dedicada al desballestament d'avions. 

  Pel que fa al balanç anual, durant els huit primers mesos de 2019 s'hi ha comptabilitzat un tràfic de 92.664 passatgeres i passatgers, xifra que suposa un augment del 14% respecte al mateix període de l'any passat. Respecte als moviments de les aeronaus, entre els mesos de gener i agost, s'hi han comptabilitzat 4.017, una xifra que triplica les de 2018.