• Mollà demana un pla d'infraestructures a tot Espanya per a modernitzar la gestió de l'aigua

  Notícies Societat | València | 04/09/2019 15:05
  À Punt NTC
  La consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, i el conseller d'Agricultura de Múrcia, Antonio Luengo

  La consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, i el conseller d'Agricultura de Múrcia, Antonio Luengo / À Punt NTC

  La consellera d'Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, i el conseller d'Agricultura de Múrcia, Antonio Luengo, insten el govern central que pose en marxa un pla d'infraestructures a tot Espanya per a depurar i modernitzar la gestió de l'aigua i rebaixar la tensió entre comunitats. Sobre el transvasament Tajo-Segura diu que el memoràndum és "indiscutible". 

  Així ho han posat de manifest durant la primera reunió que han mantingut els dos consellers, en què han mostrat una bona sintonia en qüestions que afecten les dues comunitats autònomes. De fet, Luengo traslladarà dijous aquesta petició en la reunió que mantindrà amb la ministra Teresa Ribera.

  Problemes amb els cítrics de Sud-àfrica

  També hi ha coincidència de les dues comunitats sobre les importacions de cítrics. Mollà assegura que continua a l'espera d'una resposta del Ministre d'Agricultura, a qui ha sol·licitat que es tanquen les fronteres als cítrics de Sud-àfrica després que aquest estiu s'han detectat diferents plagues.