• Cantó defén una baixada dels impostos i un repartiment just del finançament autonòmic

  Notícies Eleccions 2019 | 15/04/2019 21:09
  À Punt NTC

  El candidat de Ciutadans a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó, s’ha reunit amb la Confederació Empresarial Valenciana dins de la ronda de converses de l’organització amb els candidats i candidates dels diversos partits. Cantó ha defés la proposta d’abaixar els impostos perquè l’economia cresca.

  “Creiem que som una de les comunitats autònomes que tenim els impostos més alts, en l’IRPF en el tram autonòmic és així, i farem que siga un dels més baixos”, ha declarat Cantó, qui també ha indicat que vol eliminar l’impost de successions i donacions i abaixar el de patrimoni, una mesura que “farà que l’economia valenciana vaja millor perquè hi haurà més diners a les butxaques dels valencians i, per tant, podran dedicar-los a altres coses”.

  El dirigent de Ciutadans també ha incidit que estaran “batallant ací, a Madrid i a tot arreu perquè els valencians tinguen el finançament just que es mereixen i també necessiten, entre altres coses, perquè les empreses valencianes puguen ser més competitives”.

  "Ací estudien els nostres fills"

  La candidatura de Ciutadans a la Generalitat ha plantat aquest dilluns un barracó a la plaça dels Pinazo de València, al centre de la ciutat, amb l'objectiu de denunciar l'estat de les infraestructures educatives al territori valencià. Amb la frase "Ací estudien els nostres fills", l'acció de Ciutadans pretén visibilitzar les aules prefabricades que existeixen en centres educatius. L'acció ha estat presentada pel candidat a la presidència de la Generalitat, Toni Cantó. 

  Al llarg d'aquest dilluns, Cantó té previstos més actes. De vesprada, es reuneix amb la cúpula de la Confederació Empresarial Valenciana, i participa també en un acte amb la diputada de la formació a Catalunya, Lorena Roldán.