• El PSPV-PSOE presenta el seu programa electoral

  Notícies Eleccions 2019 | 15/04/2019 13:48
  À Punt NTC

  Imatge general de la presentació del programa electoral del PSPV-PSOE / À Punt NTC.

  El candidat del PSPV a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha presentat el programa electoral dels socialistes en un acte al Centre Cultural el Carme de València, amb el coordinador del programa Arcadi España, entre altres.

  El candidat, Ximo Puig, ha assegurat que la Comunitat Valenciana té un projecte de futur, "capaç d'entendre nous desafiaments. No estem ancorats en el passat, però sí a uns principis i valors que ens inspiren i continuen vigents". Puig ha indicat que és fonamental "un creixement intel·ligent i "aterrar en la nova economia en tots els sectors, sense marginar ningú". També ha insistit que cal avançar en la igualtat entre dones i homes.

  Durant l'acte, el coordinador del programa, Arcadi España, ha dit que "és un programa per a totes les persones que s'esforcen cada dia, per als majors, per als joves i per a les dones. Hem presentat una memòria econòmica perquè són mesures pensades i no un brindis al sol". Així mateix, ha afegit que les propostes estan fetes "per a evitar el curt termini i pensant en les futures generacions, no en les pròximes eleccions".