• VÍDEO | Alfred Costa, nou director general d’À Punt

  Notícies Política | 11/02/2020 16:14
  À Punt NTC

  El nou director general d' À Punt Mèdia, Alfred Costa, durant la seua intervenció a les Corts / Immaculada Caballer (Corts)

  Les Corts han ratificat Alfred Costa com a nou director general d'À Punt amb els vots a favor del PSPV, Compromís i Unides Podem. Costa, que ha comparegut a les Corts per a explicar el seu projecte, substituirà en el càrrec Empar Marco.

  Costa és llicenciat en Ciències de la Informació i actualment té el càrrec de cap d’Emissions d’À Punt. En l’antiga RTVV va ser subdirector de Programació, cap de secció de Ficció Seriada i responsable del Departament de Nous Projectes i Entreteniment.

  Costa: “Confie que, amb productes de qualitat, vindrà l'audiència”

  Costa s'ha mostrat convençut que, “amb productes de qualitat, vindrà l'audiència”, i ha advertit que la tornada al model de Canal 9 és “inviable”.

  El nou director general ha advocat per “reposicionar” la marca d'À Punt mitjançant “una campanya de màrqueting expansiva” i ha assegurat que “blindarà” el 35% de la producció externa en valencià.

  En relació amb el pressupost per al funcionament, ha advertit que els 55 milions d'euros actuals són “insuficients” per al territori que abasta i que és necessari un “xicotet increment” per a competir en la franja de major audiència.