Amadeu Mezquida: “La voluntat de bloqueig a l’Ajuntament de València no ve de part de Compromís”

26 min.

Encara hi ha temps per davant i els últims moviments deixen espai a l’optimisme. És el que pensa Amadeu Mezquida, representant de Compromís en la comissió negociadora de l’Ajuntament de València. En Les notícies del matí, Mezquida ha assegurat que l’última reunió amb els socialistes, el PSOE s’ha obert a mirar més enllà de reivindicacions com ara una vicealcaldia per a Sandra Gómez.

Amadeu Mezquida ha sigut crític amb l’actuació dels socialistes en aquestes últimes dues setmanes de negociacions, i ha indicat que “la voluntat de bloqueig a l’Ajuntament de València no ha vingut de part de Compromís” i que “pel càrrec d’una persona no es pot bloquejar tota una negociació”. En aquest sentit, ha incidit en la intenció del seu partit d’arribar a un acord i de formar un govern de coalició.

El representant de Compromís aplaudeix que ara el debat se centre més en el model d’ajuntament que es vol i confia que les pròximes reunions servisquen per a acostar postures i arribar a una entesa. Així mateix, Mezquida ha analitzat els resultats del partit en les autonòmiques: “Si hagueren coincidit amb les municipals, els resultats de Compromís haurien sigut millors”.

stats