• Arcadi España es reunirà amb alcaldes per a treballar en prevenció d’inundacions

  Notícies Política | 18/09/2019 23:05
  À Punt NTC
  Arcadi España, durant la compareixença a les Corts

  Arcadi España, durant la compareixença a les Corts / Inma Caballer (Corts)

  El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, es reunirà amb els alcaldes del Baix Segura i d'altres municipis afectats per les inundacions per tal de promoure millores d'ordenació del territori i previndre els efectes adversos de l'emergència climàtica.

  El conseller ha mostrat la solidaritat amb els damnificats per les últimes inundacions i ha valorat el treball del Consell per a recuperar la normalitat econòmica i social al més prompte possible.

  La trobada té per objectiu determinar les mesures que puguen minimitzar l'impacte de les gotes fredes. A més, ha defensat que el Patricova ha sigut fonamental per a evitar moltes situacions de risc.

  En la compareixença a les Corts per a presentar les línies d'actuació del departament, Arcadi España ha defensat tres objectius: "Sostenibilitat, el creixement i l'ocupació, i la cohesió social", en la línia de l'Agenda 2030 de l'ONU.

  Així, ha apostat per aprofundir en el nou model territorial orientat a "la racionalització, la complementarietat i l'equilibri", al voltant de tres eixos: un millor govern del territori, la lluita contra el canvi climàtic i la potenciació del vessant paisatgístic.