• Arranca el nou curs polític a les Corts

  Notícies Política | 11/09/2019 06:30
  À Punt NTC

  Les Corts Valencianes / Imatge d'arxiu.

  El nou curs a les Corts comença aquest dimecres amb la compareixença de membres del Consell que parlaran del treball desenvolupat des del seu nomenament i donaran a conéixer les línies de treball i els projectes dels seus departaments.
    
  Durant primer dia d'activitat parlamentària serà el torn de les compareixences dels vicepresidents del Consell, Mónica Oltra i Rubén Martínez Dalmau, així com del conseller d'Hisenda, Vicent Soler, que donarà explicacions i detalls al voltant de les retallades anunciades. La resta de consellers i conselleres explicaran els eixos de govern del Botànic II els dies 12, 18 i 19 de setembre.
    
  La nova etapa política començarà d'aquesta manera i no amb la reunió d'una Diputació Permanent, que es pot convocar fora del període ordinari de sessions per a tractar els assumptes que plantegen els grups parlamentaris si obtenen el suport necessari. Però el PSPV, Compromís i Unides Podem van rebutjar, en la Junta de Síndics, les propostes plantejades per a debatre alguns temes abans de l'inici oficial.
    
  D'aquesta manera, aquest dimecres torna l'activitat parlamentària a les Corts, després de sis mesos sense legislar per la convocatòria electoral i les vacances d'estiu.