Arxiven la querella per prevaricació contra Eva Montesinos i Gabriel Echávarri

La jutgessa ha acordat el sobreseïment de les actuacions per no ser els fets denunciats constitutius de cap infracció penal.

L'exalcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri
L'exalcalde d'Alacant, Gabriel Echávarri / Europa Press

El Jutjat d'Instrucció número 9 d'Alacant ha arxivat una querella interposada per un veí contra l'exalcalde socialista de la ciutat, Gabriel Echávarri, l'exregidora d'Urbanisme i actual portaveu del PSPV, Eva Montesinos i un tècnic municipal per suposada prevaricació i desobediència en la concessió final en 2017 d'una llicència d'ocupació a un habitatge.

El querellant sostenia que s'havia concedit aquest permís de llicència d'ocupació desobeint la sentència d'un jutjat contenciós administratiu i van autoritzar decisions expressament rebutjades per aquesta resolució.

La jutgessa ha acordat el sobreseïment i arxivament de les actuacions per no ser els fets denunciats constitutius de cap infracció penal "amb reserva al perjudicat de les accions que pogueren correspondre-li davant la jurisdicció contenciosa adminisrativa".

Els fets es remunten a l'any 1997, quan un veí va obtindre una llicència municipal per a edificar un habitatge de dues altures, quan el particular no havia complit l'ordenança i l'Ajuntament l'havia expedientat i li havia denegat l'ocupació d'aquest habitatge en diverses ocasions.

També et pot interessar

stats