Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Belén Hoyo sobre Ribó: “No es pot ser antisistema quan s'està dins del sistema”

31 min.

La diputada nacional del PP per València Belén Hoyo ha sigut molt crítica amb l'alcalde de València, Joan Ribó. En una entrevista en Les notícies del matí la diputada ha defés l'actuació policial en els aldarulls violents dins de les manifestacions per l'empresonament de Pablo Hasél, “perquè aquests atacs el que cal és condemnar-los” i ha dit que “un alcalde no pot donar suport a actes vandàlics”.

Segons Hoyo, la policia ha de tindre tot el suport i “condemnar els terroristes de carrer a diferència del que fa Compromís”. Així, la popular ha afegit que “no es pot ser antisistema quan s'està dins del sistema”. “Tenim un alcalde que em fa vergonya i ataca les forces de l'Estat en comptes de condemnar el vandalisme” que perjudica el mobiliari urbà i els comerços.

En aquest sentit, la diputada del PP no considera que els agents s'han excedit amb la força, ja que “la policia fa el seu treball per a establir l'orde” davant d'uns joves que per a començar “se salten totes les mesures de seguretat de la pandèmia i fan actes vandàlics”.

Sobre l'empresonament del Pablo Hasél, Hoyo ha explicat que és un delinqüent, ja que a Espanya no es condemna ningú per pensar diferent o expressar una opinió, “es condemna qui hi ha comés un delicte i ací són delictes reiterats, apologia del terrorisme, atacs a un periodista, delictes continuats que han fet que la llei faça que entre a la presó”. “Si és un delinqüent, que complisca la seua condemna, no s'ha de consentir que algú incite que a polítics del PP se'ls pegue un tir al clatell i és el que ha fet aquest senyor”.

El canvi de seu de PP

Pel que fa a l'anunci del president nacional del PP, Pablo Casado, que el partit canviarà la seu nacional, Belén Hoyo ha recordat que a la Comunitat Valenciana també es va fer. “És una bona decisió que no trenca el passat, nosaltres estem orgullosos de quan hem governat perquè hem deixat uns balanços de gestió positius”. “Som el PP de sempre, però és bo actualitzar-se”, ha indicat per a recordar que Casado va arribar fa dos anys amb una idea de regeneració “que hem demostrat”.

Per a la diputada del PP, la corrupció no va amb els partits sinó amb les persones, i ha dit que en el PP estan farts que a la nova executiva que treballa amb esforç “se'ns recorden casos de fa temps amb els quals no tenim res a veure” i els seus responsables no estan en el partit. “Volem mirar al futur perquè Espanya necessita de nosaltres per a aportar solucions”, ha remarcat.

L'acostament a Ciutadans

Sobre els mals resultats del PP a Catalunya que han alimentat el debat d'una possible confluència amb Ciutadans, la diputada ha dit que “és una idea que cal estudiar”, ja que creu que “Ciutadans i nosaltres ens trobem en moltes coses i seria bo que poguérem confluir junts, al País Basc ja ho vam fer, vam governar en la Diputació d'Alacant i a Andalusia, i són coalicions que funcionen”.

Hoyo advoca per un centredreta unit amb Vox

Hoyo advoca per un centredreta unit amb Vox

Belén Hoyo ha indicat que al PP li agradaria que “tot el centredreta s'unira” i ha recordat que en les passades eleccions generals van instar Ciutadans i Vox a arribar a un acord per a fer una Espanya Suma perquè “tenint en compte la llei electoral, si no es va conjuntament és molt difícil que arribem a governar”. “No es va fer i després va ser l’error que va beneficiar l'esquerra”. Per això, la popular considera que davant el fraccionament del vot “és importat tindre partits com Vox on et pots trobar”.

Contingut no disponible
stats