Bonig reclama una comissió d'investigació sobre la campanya de vacunació

La presidenta del PP també vol saber si hi ha membres del Consell ja vacunats per a exigir responsabilitats

Isabel Bonig, durant una entrevista concedida a Europa Press  el passat 14 de gener de 2021.
Isabel Bonig, durant una entrevista concedida a Europa Press el passat 14 de gener de 2021. / Rober Solsona (Europa Press)

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha demanat una comissió d'investigació de la campanya de vacunació i ha volgut saber si hi ha "membres del Consell, de segona o tercera línia" que han rebut la injecció, per a exigir responsabilitats "caiga qui caiga". Bonig ha fet aquesta demanda en la roda de premsa posterior al consell de direcció del PPCV i ha argumentat que vol evitar errors en aquesta segona fase de la vacunació.

Per això, la líder popular ha demanat saber "tota la veritat" i qui s'ha saltat el procés, "no sols polítics, també sindicalistes, sacerdots, tothom". També ha demanat saber per què alguns apareixien en els llistats de Sanitat, per la qual cosa, al seu judici, la millor opció és una "comissió d'investigació on es depuren totes les responsabilitats".

Bonig ha afegit que la comissió podria també analitzar si algú s'ha extralimitat i ha comés un delicte per accés a dades personals en aquest procés. La responsable popular, de fet, ha assegurat que ja hi ha una infermera que ha denunciat al Síndic de Greuges "que han accedit al seu expedient".

I quant al pla de vacunació, Isabel Bonig ha advertit que "les previsions de Puig no es compliran". "A l'octubre va dir que la Comunitat Valenciana estava preparada i hem patit la pitjor tercera onada de l'estat. No es tracta d'anunciar el lloc on vacunar sinó el procediment i el personal", ha indicat.

També et pot interessar

stats