Bonig retrau a Puig “posar-se de perfil” davant de les protestes per Pablo Hasél

Manolo Mata ha lamentat les declaracions de la líder popular i les ha considerades de “molt mal gust”.

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, a les Corts
La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, a les Corts / Rober Solsona (Europa Press)

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha criticat aquest dissabte que Ximo Puig “es pose de perfil” davant “dels fets violents ocorreguts els últims dies”, en referència a les protestes en defensa del raper Pablo Hasél i ha lamentat que “no les condemne expressament” i “ es pose del costat dels qui volen trencar la convivència i ataquen la democràcia”.

Així s’ha manifestat Bonig després de participar de forma telemàtica en el comité executiu del PP de la província de València, on ha qualificat d’“inaudit” el que “passa aquests dies amb els altercats per un delinqüent condemnat”.

“El problema no és de Podem o de Compromís, és de Puig i la seua equidistància, de Sánchez i del PSPV” ha denunciat, alhora que ha subratllat que “el PSPV ha de saber què vol: o està amb la llei o contra la llei”.

Mata: “Insinuar que estem del costat dels violents és tan disparat com dir que el PP tornarà a governar algun dia”

El síndic del PSPV a les Corts, Manolo Mata, ha contestat a les declaracions de la líder popular i ha lamentat que “mentir com ho fa el PP és el major atemptat a la convivència que es pot fer” i ha defensat que el PSOE “és un partit de govern, lleial a la Constitució, a la democràcia i a qualsevol mecanisme que hi ha per a defensar-la”.

Mata ha considerat “de molt mal gust” les acusacions de la presidenta del PP i ha dit que “insinuar que estem del costat dels violents és tan disparat com dir que el PP tornarà a governar algun dia”.

També et pot interessar

stats