Bonig vol que Puig explique la condonació del deute al Grupo Zeta en un ple extraordinari

La presidenta del PPCV vol que el cap del Consell comparega la setmana pròxima en les Corts.

Isabel Bonig i Cuca Gamarra, aquest dissabte a Benicàssim (esquerra i centre)
Isabel Bonig i Cuca Gamarra, aquest dissabte a Benicàssim (esquerra i centre)

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha reclamat al president de la Generalitat, Ximo Puig, que convoque un ple extraordinari en les Corts la setmana pròxima perquè explique la condonació del deute al Grupo Zeta, del qual ell és accionista, per part de l’Institut Valencià de Finances (IVF). La líder popular considera que s’ha afavorit un grup empresarial en què Puig té interessos particulars.

La intervenció ha tingut lloc aquest dissabte en l’escola d’estiu del PP celebrada a Benicàssim, a la Plana Alta. En la trobada, acompanyava Bonig la vicesecretària general de la formació, Cuca Gamarra. Des d’allí, han defés el municipalisme i han animat a emprendre mesures liberals des dels ajuntaments per a contrarestar les polítiques d’esquerra en altres administracions. 

Gamarra també ha aprofitat per a valorar la investidura fallida de Pedro Sánchez de dijous passat: “Espanya és ostatge dels egos i la supèrbia d’una esquerra incapaç de promoure acords”, ha assegurat. Al seu parer, “el problema el tenen dins del PSOE i es diu Pedro Sánchez”.

També et pot interessar

stats