Calero es reuneix amb responsables policials per a revisar les imatges de les protestes per Hasél a València

Segons la delegació del govern, la trobada “no significa que s'hagen produït excessos” policials, sinó que es vol millorar allò que pot generar desconfiança.

Agents de la Policia Nacional durant una manifestació a València a favor del condemnat Pablo Hasél
Agents de la Policia Nacional durant una manifestació a València a favor del condemnat Pablo Hasél / Jorge Gil (Europa Press)

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, mantindrà aquest dimarts una reunió amb diversos responsables de la Policia Nacional per a “revisar les imatges i els vídeos” de les protestes celebrades la setmana passada a València en suport a Pablo Hasél, després de la seua entrada en presó, i “determinar si va haver-hi alguna actuació policial que es va excedir”.

Segons han informat fonts de la delegació del govern, en la trobada es revisaran “totes les imatges” de les concentracions celebrades durant aquest dimarts i dijous a València. Les mateixes fonts han indicat que amb la celebració d'aquesta reunió “no significa que s'hagen produït excessos” per part dels cossos policials, sinó que en la trobada es revisaran les imatges “amb ànim de millorar allò que pot generar desconfiança”.

Dijous passat, Calero ja va avançar que es visualitzarien els vídeos dels incidents que es van produir després de la concentració a València per Pablo Hasél per a “analitzar en profunditat el que ha passat o no ha passat”.

També et pot interessar

stats