Camps torna a comparéixer als jutjats per irregularitats en la construcció del circuit de la Fórmula 1

Vicente Rambla, Ricardo Costa i David Serra també declaren hui per aquesta peça del cas Valmor.

L'expresident de la Generalitat atén els periodistes a la Ciutat de la Justícia de València el maig passat
L'expresident de la Generalitat atén els periodistes a la Ciutat de la Justícia de València el maig passat / Manuel Bruque (EFE)

L'expresident de la Generalitat Francisco Camps torna a comparéixer hui al jutjat d'instrucció número 17 de València per la causa que investiga les suposades irregularitats al voltant de la construcció del circuit urbà de la Fórmula 1. Camps ja està sent investigat en una altra peça de l'anomenat cas Valmor en relació amb les negociacions amb el magnat Bernie Ecclestone per a acollir el Gran Premi. La Fiscalia Anticorrupció va demanar la setmana passada que es processe com a únic investigat l'excap del Consell, mentre que va deixar fora Jorge Martínez "Aspar" i l'assessora Belén Reyero

No serà l'únic responsable de l'antic govern del PP que passarà hui pel jutjat. També compareixeran l'exvicepresident i conseller d'Hisenda, Vicente Rambla, l'exsecretari general del PPCV, Ricardo Costa, i l'exsecretari autonòmic de Cultura, David Serra. Els dos últims van ser condemnats la setmana passada pel finançament irregular del PP a 4 i 3 anys i 8 mesos de presó respectivament.

També et pot interessar

stats