Cantó i Villacís acusen el Consell de "demonitzar" la restauració

Els polítics de Ciutadans fiquen de model a Madrid i lamenten "el menyspreu" del Consell a bars i restaurants.

Toni Cantó i Begoña Villacís aquest divendres a València
Toni Cantó i Begoña Villacís aquest divendres a València / À Punt

Toni Cantó, líder de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, i Begoña Villacís, vicealcaldessa de Madrid, han fet costat al sector de la restauració aquest divendres en un acte a la ciutat de València.

Cantó ha indicat que el Consell "demonitza" els propietaris de bars i restaurants i ha afirmat que cal mirar a Madrid o Andalusia, "on hem demostrat que, amb menys impostos, es pot viure millor i que en moments sanitàriament molt complicats es pot mantindre l'hostaleria oberta".

El líder de la formació taronja a la Comunitat Valenciana ha lamentat que el Botànic haja rebutjat el bo de la restauració promogut per Ciutadans en les Corts i ha remarcat que "continuarem defensant-los on faça falta".

Per la seua banda, Villacís ha subratllat que "enfront del model d'asfíxia de la Comunitat Valenciana", a Madrid "ens preocupem per estar en contacte amb hostalers" i per oferir "tot el que hem pogut" i ha afegit que la seua aposta ha sigut abaixar impostos i la supervivència d'hostaleria i comerços.

Villacís ha acusat el govern central de posar "travetes sectàries i ideològiques" a la restauració perquè "la menyspreen", quan és "un treball molt noble que a més genera impostos". "Cada vegada que tanca un lloc és un drama i és per això que decidim fer compatible lluita contra la pandèmia amb la lluita pel treball", ha prosseguit Villacís, qui ha sostingut que el govern "va tard, com sempre" i parla de plans "que no tenen res darrere".

També et pot interessar

stats