Casado es reunirà amb Santamaría dimecres

El president del PP s’ha reunit amb Mariano Rajoy aquest dilluns de matí a la seu de Gènova.

La primera reunió de Pablo Casado com a president del PP ha sigut amb Mariano Rajoy
La primera reunió de Pablo Casado com a president del PP ha sigut amb Mariano Rajoy / PP

El president del PP, Pablo Casado, ha anunciat que es reunirà aquest dimecres amb la seua rival en les primàries del partit, Soraya Sáenz de Santamaría, per a negociar la integració possible d’aquesta en el seu equip.

En una entrevista en la Cope, Casado ha assegurat que encara no ha decidit qui serà el secretari o secretària general, i que no ho farà fins que parle amb l’exvicepresidenta del Govern: “Encara no està decidit perquè vull parlar abans amb Sáenz de Santamaría per a veure la disposició del seu equip per a integrar-se en aquest projecte, que vull que siga de tots”, ha emfatitzat.

Així mateix, Casado ha assegurat que aquest dijous convocarà el comité executiu nacional del partit, que tindrà lloc a Barcelona.

Casado ha triat Barcelona per a celebrar el primer comité executiu perquè, segons ha explicat, el partit que ara lidera vol deixar molt clar quina és la “prioritat” del seu projecte i “quina és la prioritat d’Espanya”. Per això, pretén enviar un missatge “inequívoc” que donarà batalla en favor del constitucionalisme i les llibertats públiques a Catalunya.

El nou president del PP ha assegurat que assumeix el càrrec amb la intenció de “reil·lusionar els votants del PP”, després d’un mes en què el partit ha estat “en funcions”. 

Casado ha garantit que el PP farà una oposició “ferma i eficaç, però responsable” i que estarà per a les qüestions fonamentals i evitar que el Govern “es pose a les mans dels independentistes i batasunos”. Però ha remarcat que no serà una “crossa de cap govern que estiga desmuntant les reformes que vam fer”.

La primera reunió, amb Rajoy

Casado i Mariano Rajoy han tingut aquest dilluns la primera reunió en la seu del PP en el carrer de Gènova, després del congrés extraordinari celebrat aquest cap de setmana, en què han triat Casado com a nou president nacional de la formació.

També et pot interessar

stats