Celaá assegura que el govern espanyol no té nervis pel 21D

La portaveu de l'executiu, Isabel Celaá, espera que el Consell de Ministres a Barcelona transcórrega amb normalitat.

Isabel Celaá, portaveu del Govern d’Espanya, espera que el Consell de Ministres del 21 de desembre transcórrega amb normalitat.
Isabel Celaá, portaveu del Govern d’Espanya, espera que el Consell de Ministres del 21 de desembre transcórrega amb normalitat.

La portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, ha assegurat que no hi ha "nervis" en l'executiu sobre la celebració, divendres que ve, del Consell de Ministres a Barcelona, i espera que es tinga lloc en un marc de "normalitat".

Celaá, que ha participat en unes ponències a Salamanca aquest matí, ha declarat als mitjans de comunicació que en l'executiu "treballen perquè tot siga normal, per a aportar la major normalitat i serenitat" a la trobada.

Els Comités de Defensa de la República (CDR) han començat a organitzar protestes contra la celebració d'aquest Consell de Ministres. Per afrontar l'allau de mobilitzacions previstes, el Ministeri de l'Interior està dissenyant un important dispositiu policial.

La portaveu de l'executiu també s’ha referit a la possible reunió entre el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra. Celaá ha indicat que les relacions entre les dues administracions "s'estan establint de manera natural" i amb el propòsit d'aconseguir que es normalitzen.

També et pot interessar

stats