Cifuentes defensa davant la jutgessa la legalitat del seu màster

S'ha mantingut fidel a les seues declaracions prèvies i ha reiterat que va presentar el treball fi de màster.

Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu
Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu / Efe

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes ha insistit aquest dimarts en la legalitat del seu títol de màster durant la declaració davant la jutgessa del jutjat número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez-Medel.

Cifuentes s’ha mantingut fidel a les seues declaracions prèvies i ha reiterat que va presentar el treball fi de màster (TFM) després d’aprovar totes les assignatures, així com que el va defensar durant cinc minuts davant d’un tribunal. Tot i això, ha afirmat que no recorda la data, els components de la sala ni tampoc on es troba la còpia del treball, que considera que el va perdre durant una mudança.

En la seua compareixença, a més, l’expresidenta s’ha aferrat a un suposat acord amb el director de l’Institut de Dret Públic, Enrique Álvarez Conde, de qui va obtindre l’autorització per a no assistir a les classes.

Amb aquesta declaració, la jutgessa Rodríguez-Medel reprén la investigació sobre els presumptes delictes de falsificació de documents públics i prevaricació administrativa, un cas que va més enllà de Cristina Cifuentes, ja que afecta tot l’Institut de Dret Públic on s’impartia el màster. Sobre la funcionària del centre que va modificar les seues notes, l’expresidenta ha assegurat que a penes la coneix.

També et pot interessar

stats