Cifuentes no va a declarar per migranyes i la jutgessa envia un metge a sa casa

El forense ha corroborat que l'expresidenta de la Comunitat de Madrid pateix fortes migranyes.

Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu
Cristina Cifuentes en una imatge d'arxiu / Efe

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes no ha acudit a declarar com a investigada en el cas del màster i la jutgessa ha enviat un metge al seu domicili, qui ha corroborat que pateix fortes migranyes.

Cifuentes estava citada a les 9:00 hores davant de la titular del jutjat d'instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez Medel, pels delictes de suborn i falsedat en document públic però, en no acudir, la magistrada ha ajornat la seua compareixença fins al 23 de juliol a les 16:30 hores, segons han informat fonts jurídiques. La malaltia de Cifuentes ha sorprés tota la sala, però especialment la magistrada, visiblement enfadada i amb gest seriós, han afegit fonts consultades per Efe.

Es dóna la circumstància que Cifuentes ha al·legat que pateix fortes migranyes per a no comparéixer, una vegada que la magistrada va rebutjar ahir elevar la causa al Tribunal Suprem com va sol·licitar la seua defensa per a, precisament, evitar declarar hui. Va ser divendres passat quan la defensa de Cristina Cifuentes va presentar la declinatòria per a suspendre aquesta declaració en entendre que havia de ser el Suprem qui investigara els fets per haver-hi un aforat afectat, el diputat del PP, Pablo Casado. No obstant això, la jutgessa va rebutjar en un acte les premisses exposades per Cifuentes per a traslladar la causa en no existir cap aforat investigat -Casado no està imputat- i no haver enviat una exposició raonada a l'alt tribunal.

També et pot interessar

stats