Ciscar confirma que es manté la candidatura de l'alcalde de Llíber

Un jutjat d'Instrucció de Dénia ha dictat un acte d'obertura de juí oral per un suposat delicte urbanístic contra l'alcalde de Llíber.

Ciscar confirma que es manté la candidatura de l\'alcalde de Llíber
Ciscar confirma que es manté la candidatura de l'alcalde de Llíber

El Partit Popular ha obert un expedient informatiu a Reus, però de moment no el farà caure com a número 1 per Llíber en els pròxims comicis municipals. El president provincial, José Císcar, ha assegurat aquest dimarts que la candidatura perquè "no hi ha cap problema" amb aquesta. No obstant això, el partit obrirà un altre expedient, en aquest cas disciplinari, quan comence el juí oral.

Les alarmes saltaven ahir quan un jutjat d'Instrucció de Dénia va dictar un acte d'obertura de juí oral per un suposat delicte urbanístic comés a Llíber. Entre els investigats està l'alcalde i candidat a la reelecció d'aquesta localitat de la Marina Alta, el popular José Juan Reus, que en el moment dels fets investigats era regidor (entre el 2000 i el 2003).

Precisament César Sánchez, president de la Diputació d'Alacant, ha parlat d'aquest juí perquè forma part de la candidatura popular a Llíber. És el número 3 de la llista i hui ha manifestat la seua confiança en l'actual alcalde. Sánchez assegura que Reus va obrar bé, diu que cal deixar que actue la justícia i recorda que, en aquell moment, els socialistes que estaven en el govern de Llíber votaren a favor de les 300 llicències.

El jutjat investiga un presumpte delicte continuat contra l'ordenació del territori en una causa en què també figuren altres dos exalcaldes, promotors i funcionaris per falsedat documental, suborn, negociacions prohibides i estafa agreujada.

També et pot interessar

stats