Condemnada l'exalcaldessa de Parcent a any i mig de presó per falsedat en una obra

A més d'ella, també ha sigut condemnat pels mateixos fets, comesos entre 2004 i 2006, el llavors arquitecte municipal.

Parcent
Parcent / Diputació d'Alacant.

L'alcaldessa de Parcent (Marina Alta) entre 2003 i 2007, María del Carmen López Fernández (PP), ha sigut condemnada a un any i mig de presó per l'Audiència d'Alacant per un delicte de falsedat documental en relació amb l'obra del tancament d'un aparcament municipal que mai va arribar a executar-se.

A més d'ella, també ha sigut condemnat pels mateixos fets, comesos entre 2004 i 2006, el llavors arquitecte municipal, que va estendre l'acta de recepció d'aquests treballs a pesar que, com conclou la sentència, en realitat no es van fer. Aquest document va ser utilitzat, després, per a justificar el cobrament d'una subvenció concedida per la Diputació d'Alacant, per un import de 12.000 euros.

No obstant això, el tribunal absol els dos d'un segon delicte de falsedat amb relació a la construcció de l'aparcament en si mateix i d'un altre delicte de malversació pel suposat desviament de les ajudes públiques rebudes a altres finalitats diferents respecte als que es van concedir.

La sentència absol a qui aleshores era regidor d'Urbanisme i el responsable de l'empresa, que sí que va assumir les obres de construcció de l'aparcament.

També et pot interessar

stats