Delgado assegura que és una “víctima” i que no va mentir sobre Villarejo

La ministra diu que no ha tingut “cap relació professional” amb ell, “com ha acreditat la fiscalia”.

Dolores Delgado, durant la seua compareixença en la Comissió de Justícia del Congrés dels Diputats
Dolores Delgado, durant la seua compareixença en la Comissió de Justícia del Congrés dels Diputats / Zipi (Efe)

La ministra de Justícia, Dolores Delgado, ha afirmat que no ha mentit sobre la seua relació amb l’excomissari José Manuel Villarejo i que no ha tingut “cap relació professional” amb ell, “com ha quedat acreditat per la fiscalia”.

En la seua compareixença en la comissió de justícia del Congrés per a explicar la seua relació amb Villarejo, Delgado ha insistit que és una “víctima per partida doble” de la filtració dels àudios que es van obtindre “de manera il·legal” i que s’han difós en premsa per a “desestabilitzar el govern” i aconseguir la seua impunitat. 

Així mateix, ha advertit que no es deixarà “acoquinar” per l'ús que “la dreta, l'extrema dreta, i l'extrema extrema dreta” està fent d'aquestes escoltes. En aquest sentit, ha dit que no acceptarà “amenaces ni de les clavegueres ni d'aquells que els fan el joc brut” creant un “fangar” i portant-ho al parlament.

La ministra ha reconegut que va acudir a l’esmorzar amb els màxims responsables policials de la lluita antiterrorista el 2009 convidada per un company de l'Audiència Nacional, en clara al·lusió, encara que sense citar-lo, a l’exjutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón. 

També et pot interessar

stats