El Bloc celebra el Consell Nacional per a aprovar el reglament previ al congrés

La formació debat sobre l'obertura del congrés de juny a persones adherides no militants.

Vista general del Consell Nacional del Bloc d'aquest dissabte
Vista general del Consell Nacional del Bloc d'aquest dissabte / À Punt NTC.

El Bloc celebra el consell nacional aquest dissabte, precedit per la polèmica derivada després que alguns dirigents històrics del partit hagen plantejat que el partit només té futur dins de Compromís. A més, decidirà si els adherits no militants podran votar en el congrés que se celebrarà el juny de 2020.

L'obertura del congrés ha despertat discrepàncies, ja que almenys quatre comarques s'hi oposen. Per la seua part, els joves de Compromís han donat suport a l'obertura a persones adherides directament a la coalició i que no formen part de la resta de partits. 

Pel que fa als lideratges i el futur de la formació, Enric Morera, el conseller d’Economia, Rafael Climent, o el diputat al Congrés, Joan Baldoví, han fet una crida a la direcció del partit a no plantejar canvis sense comptar amb els seus socis, com ara Iniciativa, la formació de Mónica Oltra. Altres dirigents del Bloc, com Mònica Àlvaro, han suggerit que el debat s’ha de fer dins dels òrgans del Bloc, per a enfortir Compromís i no els lideratges.  

També et pot interessar

stats