El Bloc es reivindica com l'antídot contra l'extrema dreta

L'últim Consell Nacional de l'any s'ha celebrat amb la mirada posada en les pròximes eleccions

El Bloc es reivindica com l\'antídot contra l\'extrema dreta
El Bloc es reivindica com l'antídot contra l'extrema dreta

Mobilitzar els votants progressistes per a formar un nou govern del Botànic liderat per Compromís. En aquest context s'ha celebrat aquest dissabte l'últim Consell Nacional del Bloc, integrat en la coalició Compromís, d'aquest 2018. La coordinadora nacional de la formació, Àgueda Micó, ha insistit en la importància de lluitar vot a vot en les pròximes eleccions municipals, autonòmiques i europees del mes de maig.

Micó ha destacat, a més, que la nova dreta es presenta "sense complexos i blanquejada per anys i anys de discursos incendiaris per part del PP i Ciutadans" i ha reivindicat la formació d'esquerres com l'antídot als partits d'extrema dreta. La coordinadora nacional també ha destacat que Compromís és el partit que fa política per a les persones i la formació que aporta "estabilitat al govern de Botànic".

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha posat en valor la tasca de la formació dins del govern del Botànic i ha demanat quatre anys més "per a continuar millorant la vida dels valencians". A més, el Consell Nacional del Bloc ha aprovat una proposta de resolució sobre la defensa ferma del sector de la taronja i del camp valencià.

També et pot interessar

stats