El jutge aprova la concessió de mesures de protecció a Costa

L'exsecretari del PP havia denunciat amenaces anònimes des que va desvelar el pagament de comissions d'empresaris per a finançar el partit.

Costa havia denunciat amenaces anònimes des que va desvelar el pagament de comissions d'empresaris per a finançar el partit
Costa havia denunciat amenaces anònimes des que va desvelar el pagament de comissions d'empresaris per a finançar el partit / Europa Press

El jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata ha aprovat concedir mesures de protecció a l'exsecretari general del Partit Popular, Ricardo Costa. 

Li atorga l'empara per les amenaces que ha patit des que ha començat a col·laborar amb la fiscalia, d'acord amb la llei de protecció de testimonis. 

Concretament, li concedeixen mesures de protecció de testimonis previstes en la llei que porta el mateix nom. Tanmateix, el jutjat no ha detallat les mesures adoptades per qüestions de seguretat.

L'exsecretari del PP va denunciar que està rebent amenaces anònimes des que va desvelar el pagament de comissions d'empresaris per a finançar el partit, i va demanar protecció al jutge per a ell i per a la seua família, .

 

Costa va declarar aquest dimecres en relació amb la investigació de la caixa B del PP en el conegut cas dels papers de Bárcenas. En aquesta declaració, l'exsecretari del PP valencià va quantificar en 600 milions d'euros les adjudicacions que es van a fer a empresaris a canvi de pagaments en B.

També et pot interessar

stats