El PP afirma que el Consell passarà a la història com "el pitjor" en educació

Gascó denuncia retallades en partides i infraestructures i problemes en la gestió del personal, a pesar de disposar de "mil milions d'euros més".

La portaveu d'Educació del Grup Popular a les Corts, Beatriz Gascó, ha denunciat la política educativa del Consell
La portaveu d'Educació del Grup Popular a les Corts, Beatriz Gascó, ha denunciat la política educativa del Consell

El Partit Popular ha destacat aquest dimarts que l'actual Consell passarà a la història com el que "pitjor" ha gestionat l'Educació, el que "menys ha construït" i el que "més problemes" ha generat entre el col·lectiu docent. Segons ha assenyalat la portaveu d'Educació del Grup Popular a les Corts, Beatriz Gascó, els qui venien a "reconstruir l'educació", l'única cosa que han fet és "aprofitar-se'n".

A més, el PP ha criticat la Conselleria d'Educació per no haver pagat durant tres mesos professors interins. Com a exemple de política de personal de la Conselleria, Gascó hi ha apuntat les oposicions a mestres, sobre les quals s'han presentat recursos.

La dirigent popular ha manifestat que hi ha partides "congelades" a pesar que aquest Consell té "més de mil milions d'euros més". Unes inversions que, segons el PP, beneficiarien escoles de dansa, els programes Erasmus, programes per a majors, conservatoris, menjadors en secundària i ajudes a les famílies, l'alumnat o l'educació especial.

També ha criticat la gestió en infraestructures amb "retallades" en inversions en primària i secundària, "impagaments als ajuntaments" i menys inversió en partides com el transport escolar, segons Gascó.

També et pot interessar

stats