El PP demana al PSPV que no pacte amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez

Isabel Bonig dona suport a la candidata a l’alcaldia, Mercedes Pastor.

El PP demana al PSPV que no pacte amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez
El PP demana al PSPV que no pacte amb l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez

El mercat d’Ontinyent ha sigut el lloc triat del Partit Popular per a fer campanya aquest dilluns. La candidata popular a l’alcaldia, Mercedes Pastor, juntament amb la presidenta del partit, Isabel Bonig, han recorregut les parades per a repartir el programa i explicar al veïnat les seues propostes.

Les populars han assegurat que volen reforçar la seguretat, millorar les infraestructures, i també treballar per a reduir les xifres de l’atur, també destaquen que hi ha més de 2.700 persones parades al municipi.

D’altra banda, Isabel Bonig, ha demanat als socialistes que no pacten amb l’expresident de la Diputació i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que es presenta amb un nou partit, després d’abandonar el Partit Socialista per estar investigat per prevaricació i malversació.

Baixar els impostos a 250.000 comerços a València

Més inversions en innovació, més beneficis fiscals i més agilitat en la gestió. És el paquet de mesures bàsiques que l’alcaldable del PP a la ciutat de València, María José Català, ha presentat en la Confederació d’Empresaris de la ciutat.

Català ha assegurat que si governa, a partir del dia 26, abaixarà els impostos a tot el sector empresarial valencià, que quantifica en 250.000 comerços, despatxos o empreses. A més, ha dit que aplicarà bonificacions en l’impost d’activitats econòmiques, sobretot en el cas d’aquelles empreses que s’instal·len en punts per a promoure de la ciutat.

També et pot interessar

stats