El PP i Ciutadans signen l'acord de govern per a la Diputació d'Alacant

Carlos Mazón i Toni Cantó han dit que volen traure profit de cada euro i ser un dic de defensa de la llibertat educativa.

Toni Cantó i Carlos Manzó han signat a Elx l'acord de legislatura per a governar la Diputació d'Alacant
Toni Cantó i Carlos Manzó han signat a Elx l'acord de legislatura per a governar la Diputació d'Alacant / Morell (Efe)

El Partit Popular i Ciutadans han signat aquest dimecres l'acord de legislatura per a governar la Diputació d'Alacant. L'acte de la signatura ha sigut al Museu de Puçol, a Elx, i hi han assistit el pròxim president provincial, el popular Carlos Mazón, i el síndic de Ciutadans, Toni Cantó.

L'objectiu de l'acord és "enfortir" la Comunitat Valenciana a través de la província i de servir de "dic en defensa de la llibertat educativa i personal". Així mateix, han parlat de la necessitat de "vertebrar" la província mitjançant el rellançament de les oficines comarcals i fomentar la transparència i l'ètica.

El dirigent popular ha demanat fer "més forta" la província d'Alacant per a enfortir la Comunitat Valenciana, perquè "el contrari no ens ve gens bé". Per a aconseguir-ho, ha assegurat que s'han centrat en allò que "uneix" els dos partits.

Creació d'un observatori de la transparència

Per la seua banda, Toni Cantó ha justificat la decisió de Ciutadans de donar la Diputació al PP en el fet que tenien "molt clar" que no podien estar "al costat d'un PSPV que es tirava als braços del nacionalisme i el populisme".

Així mateix, ha valorat com a àrees "molt importants" Infraestructures i Cultura, que quedaran en mans de Ciutadans, i que per a Cantó serviran per a "donar exemple de com fer les coses". També ha realçat la creació d'un observatori de la transparència, que treballarà en la Diputació i que vol ser "un filtre perquè cada euro siga ben tractat".

També et pot interessar

stats