El PP aposta per unes llistes continuistes per a les eleccions del 10N

Hoyo, Sánchez i Clavell repeteixen com a caps de llista al Congrés per València, Alacant i Castelló.

Manuel Villar i Adrián Ballester presenten les candidatures a la Junta Electoral de zona
Manuel Villar i Adrián Ballester presenten les candidatures a la Junta Electoral de zona / PP

El Partit Popular de les províncies de València, Alacant i Castelló ha apostat pel continuisme en les llistes per a les pròximes eleccions que se celebraran el 10 de novembre.  

Així, a València repetiran la diputada nacional Belén Hoyo i el senador Fernando de Rosa com a caps de llista a la Cambra Baixa i Alta, respectivament.

Com a número dos al Senat continuen Vicente Betoret i en tercer lloc, Luis Santamaría. Quant al Senat, en segon lloc també repeteix Rubén Moreno, i en tercera posició, Susana Camarero.

Pel que fa a Alacant, els populars han tornat a situar César Sánchez i Pablo Ruz com a caps de llista del Congrés i del Senat, respectivament.

Des de la formació provincial han assegurat que són "el millor equip i el millor projecte" i han afegit que són candidatures "amb experiència de gestió” per a desbloquejar la situació provocada per Pedro Sánchez i impulsar el creixement econòmic i la creació d'ocupació.

Quant a Castelló, repeteixen com a caps de llista al Congrés i al Senat Óscar Clavell i Salomé Pradas. 

Així, la llista per al Congrés l'encapçala Clavell, seguit de Lluis Gandia, Paz Aledón, Nieves Eugenio, Susana Sanz, Jaime Manuel Martínez, Carlos Leoncio del Río i Patricia Gracia. A més de Salomé Pradas, la llista del PPCS al Senat la completen Vicente Martínez, Inma Yáñez, Jaume Llorens, Marta Barelles, José María Andrés, Asun Queralt, César Durà i Encarna Gimeno.

També et pot interessar

stats