El primer capítol d‘‘El clan Blasco’, tendència en Twitter

L'etiqueta #ElClanBlasco es fa viral amb prop de cinc milions de visualitzacions i 1.200 tuits.

El primer capítol d‘‘El clan Blasco’, tendència en Twitter
El primer capítol d‘‘El clan Blasco’, tendència en Twitter

El primer capítol d‘‘El cas Blasco’, el programa d'investigació que analitza en profunditat la trama de corrupció teixida al voltant de l'expolític, s'ha fet viral en Twitter. L'etiqueta #ElClanBlasco ha sigut tendència en aquesta xarxa social, amb prop de 1.200 tuits i cinc milions d'impressions. Les hores punta, les que han concentrat un major nombre de tuits, la franja de les 22:00 h i de les 00:00, amb un repunt a les 23:18, amb 18 tuits en un minut.

Altres etiquetes utilitzades durant l'emissió han sigut #Corrupptes, “ÀPunt” o #GrapatElFetge. Participants procedents principalment d'Espanya, però també d'altres països del món, com ara Hongria, l’Argentina, el Canadà, Malàisia o els Estats Units. Entre els perfils dels usuaris i de les usuàries participants, polítics com ara l'alcalde Joan Ribó o Mireia Mollà, periodistes i la ciutadania en general. 

Hui, nova emissió, en aquest cas, del segon capítol d‘‘El clan Blasco’. A partir de les 21:30 h de la nit en la televisió d'À Punt i en apuntmedia.es.

També et pot interessar

stats