El PSOE, UP i Terol Existeix denuncien una campanya d'assetjament abans de la sessió investidura

Echenique ha acusat la ultradreta de promoure la campanya per a "dinamitar" el govern de coalició progressista.

VÍDEO | El PSOE, UP i Terol Existeix denuncien una campanya d\'assetjament abans de la sessió investidura

Representants del PSOE, Unides Podem i Terol Existeix han denunciat aquest dilluns l'existència d'una campanya d'assetjament des de la dreta abans de la sessió d'investidura de dimarts, en què Pedro Sánchez necessita tots els vots que té compromesos per a ser investit president del govern espanyol.

Terol Existeix ja va condemnar diumenge "les pressions antidemocràtiques" al seu diputat al Congrés, Tomás Guitarte, pel seu sí a la investidura de Sánchez, però l'assetjament ha seguit aquest dilluns en les xarxes socials i a través de correus electrònics i telèfons particulars. Així mateix, el diputat socialista per Segòvia, José Luis Aceves, interposarà una denúncia davant la Policia per les "amenaces" que està patint un company de la seua formació. 

El secretari d'acció de govern de Podem, Pablo Echenique, ha acusat la ultradreta de promoure una campanya d'assetjament contra els parlamentaris del PSOE i el diputat de Terol Existeix per a "dinamitar" el govern de coalició progressista. "En Podem tenim cinc anys d'experiència en assetjament fatxa", ha manifestat a través del seu compte en Twitter.

També et pot interessar

stats