El PSPV presenta les mesures en matèria d'igualtat de gènere

Ximo Puig i l'expresident govern espanyol Rodríguez Zapatero participen en l'acte 'Sumem per la igualtat' a Torrent.

El PSPV presenta les mesures en matèria d\'igualtat de gènere
El PSPV presenta les mesures en matèria d'igualtat de gènere

El candidat del PSPV a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat aquest matí a Torrent en l'acte 'Sumem per la igualtat', en què també ha estat l'expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero. 

En l'acte s'han presentat les mesures dels socialistes valencians per a aconseguir la igualtat entre dones i homes, que Puig ha considerat "el gran repte del segle XXI". El secretari general del PSPV ha dit que cal "xafar l'accelerador" i descartar "les propostes regressives de les dretes", així com implementar mesures per a assolir la igualtat laboral i salarial i posar fi a la violència de gènere. 

En aquest sentit, Puig ha proposat una llei de dignificació de l'ocupació i un pla de retorn per a facilitar que les dones s'incorporen al món laboral després de ser mares.  El candidat socialista també ha assegurat que un govern encapçalat pel PSPV utilitzarà la tecnologia i el big data per a detectar els casos de violència masclista i actuar de manera preventiva. 

Per la seua banda, Rodríguez Zapatero ha reivindicat el feminisme com "un moviment ètic" que combat "una de les discriminacions més greus de la història". En les seues paraules, "el feminisme és un pas per a viure millor".

També et pot interessar

stats