El sobiranisme català convoca una manifestació el 16 de març a Madrid contra el juí del procés

Entitats i partits independentistes demanen als catalans que el dijous 21 de febrer se sumen a la vaga general convocada pel sindicat Intersindicial-CSC.

Les mobilitzacions s'han presentat en una roda de premsa conjunta celebrada al Palau Robert de Barcelona
Les mobilitzacions s'han presentat en una roda de premsa conjunta celebrada al Palau Robert de Barcelona / Europa Press

Entitats i partits sobiranistes de Catalunya han anunciat aquest dijous una "gran manifestació" el dissabte 16 de març, a les 18 hores, a Madrid per a protestar contra el juí del procés independentista al Tribunal Suprem. Consideren que és un atac als drets civils i polítics dels dirigents independentistes encausats. 

També han demanat que el 12 de febrer els treballadors es concentren a les 12 hores i durant deu minuts enfront dels centres de treball, i que el dijous 21 de febrer se sumen a la vaga general convocada pel sindicat Intersindicial-CSC. Els dos principals sindicats de Catalunya, UGT i Comissions Obreres no s'han sumat a aquest atur general.

Manifestacions a Catalunya

Els encarregats de presentar les mobilitzacions han sigut David Fernández, Martí Anglada, Anna Sallés i Estel Solé. En una roda de premsa conjunta celebrada al Palau Robert de Barcelona, han anunciat també altres manifestacions: el dimarts 12 de febrer a la vesprada en les quatre capitals de província catalanes i Tortosa (Tarragona), i el dissabte 16 de febrer a la Gran Via de Barcelona. 

També et pot interessar

stats