El transport públic serà gratuït a Ontinyent a partir de 2020

L'Ajuntament també ha anunciat que hi haurà dues línies d'autobús fixes i que les parades estaran geolocalitzades.

L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que transport públic serà gratuït a partir de 2020
L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que transport públic serà gratuït a partir de 2020 / Ajuntament d'Ontinyent.

Tot el transport públic d'Ontinyent serà debades a partir de l'any que ve. Això ha anunciat aquest dimecres l'alcalde d'aquest municipi de la Vall d'Albaida, Jorge Rodríguez, qui destaca que es tracta d'una "mesura pionera a les ciutats de més de 30.000 habitants a Espanya".

L'Ajuntament també ha avançat que el transport urbà d'Ontinyent passarà a tindre dues línies d'autobús fixes, que seran menys contaminants, i les parades estaran geolocalitzades. "Amb aquestes mesures volem llançar a la població un missatge molt potent en favor del transport públic, de la reducció d'emissions de gasos contaminants i, en definitiva, en contra del canvi climàtic que tant de mal comença a fer-nos", ha destacat Rodríguez.

L'alcalde ha expressat que una vegada es pose en funcionament la gratuïtat del transport públic d'Ontinyent, "ja no hi haurà cap excusa per a no utilitzar-lo", i ha avançat que amb el nou contracte de les línies d'autobús d'Ontinyent, que eixirà a concurs prompte, "es vol millorar el servei i fer-lo encara més eficient".

També et pot interessar

stats