Els socialistes acusen el PP de voler reobrir “la batalla de l’aigua”

Isabel Bonig assenyala que la reunió entre el president de Múrcia i el de la Diputació d'Alacant respon a la "inacció" de Ximo Puig.

El vicesecretari general del PSPV, Manuel Mata, en declaracions a la televisió d'À Punt.
El vicesecretari general del PSPV, Manuel Mata, en declaracions a la televisió d'À Punt.

El PSPV acusa el PP de voler reobrir “la batalla de l’aigua” amb la reunió aquest dilluns a Múrcia entre el president de la regió, Fernando López Miras, i el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón.

 

En aquest sentit, el vicesecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha dit que aquesta reunió ha trencat “la relació institucional”, una vegada que el PP “ha quedat reduït a un únic àmbit de govern”. 

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, també s'ha referit al transvasament i ha dit que Alacant i Múrcia tenen “el seu suport absolut”. Bonig ha fet aquesta valoració després del Consell de Direcció del partit per a fer balanç del curs polític.

La dirigent del PP ha dit que el president murcià, Fernando López Miras, com el president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, s’han reunit davant de la “inacció” del president Puig. En aquest respecte, ha afegit que el cap del Consell té “tota la capacitat i legimitat” per a prendre aquesta iniciativa. 

Bonig ha criticat que el govern estiga de vacances mentre hi ha problemes urgents per a la ciutadania valenciana que cal solucionar. 

També et pot interessar

stats