• Els treballadors essencials en la lluita contra el coronavirus podran allotjar-se en hotels

    Notícies Política | 24/03/2020 21:16
    À Punt NTC

    Els treballadors que facen treballs essencials en la lluita contra la pandèmia del coronavirus podran allotjar-se en establiments hotelers, segons han anunciat els ministres de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, i d’Indústria i Comerç, Reyes Maroto.

    Ábalos ha anunciat que, juntament amb el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, s'aprovarà una orde sobre els establiments hotelers, que permetrà l'allotjament a treballadors que facen treballs essencials com les forces i cossos de seguretat, persones que treballen en el manteniment d'infraestructures i la seua construcció, d'assistència sanitària, de proveïment en general, salvament i seguretat marítima, de transport de mercaderies i viatgers, i altres semblants.

    D’altra banda, la titular d’Indústria i Comerç ha avançat que el govern aprovarà l’obertura d'alguns hotels, pensions o apartaments turístics amb la finalitat que servisquen d’allotjament als sanitaris, als familiars dels pacients amb Covid-19 o, fins i tot, als turistes que per les circumstàncies no poden eixir d’Espanya. Cal recordar que l’executiu va ordenar el tancament dels allotjaments turístics la setmana passada.