Giner es presentarà a les primàries de Ciutadans a l’alcaldia de València

El portaveu de la formació reconeix que li “fa il·lusió” i que “seria un orgull”.

Fernando Giner atén els mitjans en la presentació de l’autobús ‘Espanya Ciutadana contra els indults’
Fernando Giner atén els mitjans en la presentació de l’autobús ‘Espanya Ciutadana contra els indults’ / Europa Press

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha manifestat aquest dimecres la seua voluntat de presentar-se a les primàries de la formació per a elegir al candidat a l’alcaldia de la capital.

 

Giner ha assegurat que “seria un orgull” i “un procés molt bonic” el saber que té “el suport” dels seus companys de partit. Així s’ha pronunciat en la presentació de l’autobús de la plataforma Espanya Ciutadana. 

D’altra banda, davant d’una possible candidatura de Toni Cantó com a president de la Generalitat, Giner ha destacat que el treball dut a terme per Cantó com a diputat nacional és “extraordinari”. Segons ha ressaltat, “ha fet moltíssim més treball i ha defensat molt millor València que tots els diputats junts de Compromís”.

L’autobús de la plataforma Espanya Ciutadana arriba a València

L’autobús de la plataforma cívica Espanya Ciutadana recorrerà els carrers de València fins aquest diumenge, dia en què el líder de Ciutadans, Albert Rivera, celebrarà el primer acte a la Comunitat Valenciana per a sumar adhesions al seu projecte polític. La plataforma reivindica una espanyolitat sense complexos i reclama la convocatòria d’eleccions de manera immediata.

També et pot interessar

stats